Caravan banden vervangen? Raadpleeg een specialist

Caravan banden vervangen

Voordat u met een caravan of kampeerauto op reis gaat naar het buitenland, doet u er goed aan de banden een extra controle te onderwerpen. Zijn uw ventielen niet uitgedroogd, heeft de band geen “flatspot” opgelopen in de stalling, is de band niet te oud? Het zijn allemaal punten die wij voor u controleren bij een inspectie. Zijn er problemen? Dan kunnen wij uw caravan banden snel vervangen.

Zware belasting, andere banden

Een caravanband is eigenlijk een gewone autoband, maar dan met een hoger draagvermogen. Dit hogere draagvermogen is belangrijk, omdat de meeste caravans ook een hoog totaalgewicht hebben. De belasting van de caravan banden is daardoor erg hoog. Bij windbelasting neemt deze bandbelasting zelfs nog extra toe. Gelukkig kunt u in dat geval rekenen op uw caravan banden. Deze bieden door het hogere draagvermogen ook extra stabiliteit. De caravan zal rustiger en stabieler achter uw auto volgen. Een goede controle en het tijdig laten vervangen van uw caravan banden draagt bij aan meer rijgemak.

Snel en voordelig caravan banden vervangen

Voor het voordelig vervangen van uw caravan banden bent u bij Albatros Banden in IJmuiden aan het juiste adres. Wij beschikken over een grote voorraad banden die speciaal geschikt zijn voor het gebruik op caravans. Ook hierin is er veel keus in diverse kwaliteiten en prijsklassen. Maak nu online een afspraak voor het vervangen van uw caravan banden en ga goed voorbereid op vakantie.

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

© Copyright - Albatros Banden