Hoogwaardige All Season banden kopen

Wilt u in ieder klimaat en ieder seizoen kunnen rijden op een prettige en veilige manier? En rijdt u niet meer dan 15000 km per jaar? Dan is het kopen van All Season (4 seizoenen) banden zeker het overwegen waard. Bij Albatros Banden in IJmuiden heeft u ruime keus uit vele merken en modellen banden. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Beverwijk, Haarlem en IJmuiden zelf.

Wat zijn All Season banden?

All Season banden zijn ontworpen om het hoofd te bieden aan moeilijkere omstandigheden, zoals regen, smeltende sneeuw of een lichte sneeuwlaag. All Season banden leveren het hele jaar door goede prestaties en zijn geschikt voor uiteenlopende omstandigheden wat wegdek en weer betreft. De banden hebben het profiel van zomer- én winterbanden en beschikken over alle andere eigenschappen die u veilig op de weg houden. Perfect voor wanneer u het hele jaar door prettig wilt rijden of wanneer u een lange reis door verschillende landen maakt en hierdoor te maken krijgt met wisselende klimaten, en zowel droge als natte en gladde wegen.

All Season banden kopen

All Season banden kopen kan voordelig zijn. Er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. All Season banden hebben een hogere rolweerstand en een hoger afrol geluid. Bovendien slijten de banden sneller, dan standaard banden. Overweegt u All Season banden te kopen? Kom dan eerst eens vrijblijvend langs in onze garage in IJmuiden.