De airco van uw auto grondig laten reinigen

Airco auto reinigen

Vindt u het ook zo fijn dat uw auto voorzien is van airconditioning? Dat u zelf kunt bepalen hoe koel het in de auto is en dat de ramen niet beslaan?En u schone lucht inademt . Zorg er dan voor dat uw airconditioning in perfecte staat is. Dit doet u door de airco in de auto regelmatig te laten reinigen en onderhouden. Bij Albatros Banden in IJmuiden voeren we het reinigen en onderhouden van de airco snel en voordelig voor u uit. Hiermee voorkomt u grotere problemen en extra kosten.

Optimaal klimaatcomfort

Wanneer uw auto al een tijd klef aanvoelt en er een weeïge lucht hangt, de ramen beslagen raken of het maar niet koeler wordt wanneer de airconditioning aanstaat, dan is het de hoogste tijd voor een bezoek aan Albatros Banden. U doet er goed aan de airco van uw auto te laten reinigen en onderhouden. De ongemakken die u tegenkomt zijn daar niet alleen een reden voor. Wist u dat er ook diverse andere redenen zijn om uw auto airconditioning met regelmaat te laten reinigen en onderhouden? Zoals het feit dat:

  • de capaciteit anders drastisch afneemt.
  • de levensduur van uw airco aanzienlijk afneemt.
  • de airco ieder jaar 10% van het koudemiddel verliest.
  • het koudemiddel voor smering van de afdichtingen zorgt.
  • de vervanging van essentiële airco-onderdelen kostbaar is.
  • de verdamper een bron van bacteriën is die U inademt.

Auto airconditioning reinigen in IJmuiden

Albatros Banden in IJmuiden gebruiktTunap airco well  voor het reinigen en desinfecteren van de airco-verdamper en ventilatiekanalen. Tevens vervangen wij uw interieurfilter , zodat u snel weer kunt genieten van een prettige gezonde en frisse lucht in uw auto. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het reinigen van de airco in uw auto. Wij zijn goed bereikbaar vanuit IJmuiden en omringende plaatsen, zoals Velserbroek, Beverwijk, Heemskerk,Haarlem,Heemstede en Zandvoort.

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Velserbroek, Haarlem,Heemstede, Beverwijk,Heemskerk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

WELKOM:

Dokweg 16
1976 CA IJmuiden

0255-511730

Klik hier

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG T/M VRIJDAG
8.30 tot 12.00 uur – 13.00 tot 17.00 uur

VOLG JIJ ONS AL?

Blijf op de hoogte van Albatrosbanden IJmuiden. Je kunt ons volgen via Facebook en Instagram.

Volg ons op Facebook

© Copyright - Albatros Banden