Nauwkeurige kleine beurt voor uw auto

kleine beurt auto

Wie zijn auto goed wil onderhouden, laat met enige regelmaat een grote of kleine beurt uitvoeren. Hiermee voorkomt u dure reparaties op het verkeerde moment. Bij een kleine beurt voor uw auto wordt een twintigtal inspectiepunten nagelopen en worden een aantal slijtageonderdelen van de auto preventief ververst of vervangen.
Bij Albatros Banden in IJmuiden kunt u terecht voor een grote of een kleine beurt voor uw auto.

Controle en vervanging

Slijtage van de remmen, de staat van de accu of de werking van de schokdempers. Bij een kleine beurt voor uw auto komen ze zeker aan bod. Net als de afstelling en werking van de verlichting, de gesteldheid van de uitlaat, de ruitenwissers en de distributieriem. In onze garage voeren ervaren en deskundige medewerkers een kleine beurt vakkundig en voor een scherpe prijs voor u uit. Ze doorlopen alle twintig inspectiepunten en vervangen indien nodig:

  • De motorolie
  • Het luchtfilter
  • Het oliefilter
  • Diverse vloeistoffen

Een kleine beurt voor uw auto laten uitvoeren

Albatros Banden in IJmuiden kunt u met een gerust hart een kleine beurt aan uw auto laten uitvoeren. Wij zorgen dat uw auto weer soepel rijdt, dat u veilig de weg op kunt en dat het u niet teveel kost. Albatros Banden is al 40 jaar hét adres voor iedereen met een auto uit Haarlem, Beverwijk of IJmuiden.

Neem vandaag nog contact op!

7 + 1 = ?

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

Like ons op facebook!

© Copyright - Albatros Banden