Professionele en grondige APK-keuring

apk keuring

Wanneer u woonachtig bent in IJmuiden, Beverwijk of Haarlem en uw auto toe is aan een APK-keuring, dan kunt u bij Albatros Banden terecht. Wij zorgen voor een vlotte en voordelige APK-keuring. Onze service is er op gericht om u zo snel mogelijk weer veilig op weg te helpen. Als erkend Vaco-bandenspecialist, staan we bekend om vertrouwen en het leveren van constante kwaliteit.

Waarom keuren?

Een APK-keuring is een verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Wie rijdt zonder een geldige APK krijgt een boete van de RDW of de politie. Bovendien keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit als u rijdt zonder een geldige APK. Het is daarom van groot belang uw voertuig tijdig professioneel te laten keuren.

Snelle APK-keuring

Albatros Banden uit IJmuiden is een echt familiebedrijf. We houden van veilige snelheid en werken daarom efficiënt en snel. Er worden echter geen concessies aan kwaliteit gedaan. Voor een APK-keuring in onze garage hebben we even de tijd nodig. U kunt er niet ter plekke op wachten. Nadat u uw auto bij ons aflevert, gaan wij aan de slag. Is de APK-keuring gereed? Dan nemen wij contact met u op en kunt u de auto weer ophalen. Uiteraard met een volledig APK-keuringsrapport.

De service van Albatros

Heeft u geen tijd om naar ons toe te rijden, dan bieden wij de mogelijkheid om op afspraak uw auto in IJmuiden, Beverwijk of Haarlem op te halen en weer terug te brengen.

Wilt u weten wanneer uw auto voor de volgende APK aan de beurt is? Klik hier voor de RDW gegevens.

WELKOM:

Dokweg 16
1976 CA IJmuiden

0255-511730

Klik hier

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG T/M VRIJDAG
8.30 tot 12.00 uur – 13.00 tot 17.00 uur

VOLG JIJ ONS AL?

Blijf op de hoogte van Albatrosbanden IJmuiden. Je kunt ons volgen via Facebook en Instagram.

Volg ons op Facebook

© Copyright - Albatros Banden