Ruime en voordelige banden opslag

Heeft u geen ruimte in huis om uw zomer- of winterbanden te bewaren? Regel uw banden opslag dan nu gemakkelijk bij Albatros Banden in IJmuiden. In onze eigen opslag aan de Dokweg beschikken we over veel ruimte en kunt u uw banden veilig opslaan. Bovendien zijn uw banden verzekerd tegen brand en diefstal. Heeft u uw banden snel nodig? Geen probleem. We hebben ze direct bij de hand en kunnen ze desgewenst weer op uw auto plaatsen. wel is er in de piekperiode altijd een aantal dagen wachttijd voordat wij een montage plek vrij hebben voor u , daarom vragen wij u om de wissel  tijdig in te plannen.

Waarom kiezen voor Albatros Banden?

De banden opslag van Albatros Banden is centraal gelegen in IJmuiden en kan gemakkelijk bereikt worden vanuit Beverwijk, Heemskerk,Velserbroek,Heemstede en Haarlem. U hoeft nooit meer te slepen met uw banden en heeft er het hele jaar geen omkijken naar. Er maken al veel tevreden klanten gebruik van onze ruime banden opslag. Als het tijd is om uw banden te verwisselen verwisselen onze vakmensen ze keurig voor u . Natuurlijk zetten we de banden en wielen altijd weer keurig schoon op de auto. Alle wielen gaan gewassen de banden opslag in.

Kosten banden opslag in IJmuiden

Bij Albatros Banden kunt u veilig, droog en voordelig uw banden opslaan.Voor een combinatie van banden opslag en verwisselen hanteren we de volgende abonnementen:

  • Voor een set wielen incl. banden rekenen wij  va € 65.- per seizoen
    Dit is dus een half jaar opslag (1-seizoen) en  een wissel van de wielset (zomer of winterseizoen).
  • Voor een set losse banden (omzetten op de wielen die u op de auto heeft) rekenen wij va € 110.- per jaar.
    Dit is dus een half  jaar opslag (1-seizoen) en  een wissel van de banden op uw wielen incl. balanceren (zomer of winterseizoen)

Deze prijzen zijn gebaseerd op wielmaten tot en met 17″. Het tarief voor grotere bandenmaten tarief is op aanvraag verkrijgbaar. Losse run-flat banden hebben ook een afwijkend tarief. Tot ziens in IJmuiden!

© Copyright - Albatros Banden