VOORDELIG DE ACCU VAN UW AUTO LATEN VERVANGEN

accu auto vervangen

Een auto met een slechte accu start slecht of helemaal niet. Het kan ook zijn dat de auto nog wel start, maar dat de verlichting bijvoorbeeld minder fel wordt als u de radio aanzet. Om te achterhalen of uw accu echt kapot is en of deze vervangen moet worden, dient u te laten bepalen door een specialist. Albatros Banden kan uw accu eenvoudig en snel doormeten. Zo achterhalen we waarom uw accu niet goed werkt. Moet de accu van uw auto inderdaad vervangen worden, omdat hij niet goed werkt? Wij bieden altijd een scherpe prijs!

Een sterk staaltje vakwerk

Bij Albatros Banden werken deskundige en gecertificeerde vakmensen. Zij kunnen de accu van uw auto in korte tijd vervangen. Wij plaatsen enkel accu’s van gerenommeerde merken die geen afbreuk doen aan de kwaliteit van uw auto. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf met meer dan 40 jaar aan ervaring. Voor iedereen uit de regio IJmuiden, Haarlem en Beverwijk, die zijn auto accu moet laten vervangen, hebben wij de beste en meest voordelige oplossing.

Accu auto zelf vervangen

Het laten vervangen van uw auto accu door Albatros Banden verzekert u van vakwerk. Wilt u de accu liever zelf vervangen? Wij leveren uit voorraad accu’s voor personenauto’s, motorfietsen, bedrijfsvoertuigen en voor recreatief gebruik. Ook speciale Amerikaanse accu’s met de accupool aan de zijkant leveren wij uit voorraad.

Albatros Banden levert uit voorraad accu’s voor Personenauto’s, Motorfietsen, Bedrijfsvoertuigen en voor Recreatie gebruik.
Ook de speciale Amerikaanse accu’s met de accupool aan de zijkant leveren wij uit voorraad.
Albatros Banden levert de volgende merken

Like ons op facebook!

WELKOM:

Dokweg 16
1976 CA IJmuiden

0255-511730

Klik hier

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG T/M VRIJDAG
8.30 tot 12.00 uur – 13.00 tot 17.00 uur

VOLG JIJ ONS AL?

Blijf op de hoogte van Albatrosbanden IJmuiden. Je kunt ons volgen via Facebook en Instagram.

Volg ons op Facebook

© Copyright - Albatros Banden