Uw auto nauwkeurig uitlijnen

uitlijnen auto

Is uw auto onstabiel bij het rijden op rechte stukken? Of vertonen uw banden ongebruikelijke slijtage aan de binnen- of buitenzijde? Dan is het raadzaam de uitlijning van uw auto te laten controleren. Door diverse oorzaken kan uw auto slecht weggedrag gaan vertonen. Zijn er onlangs onderdelen aan de auto vervangen, zoals schokdempers, veren of fuseekogels? Dan is het uitlijnen van de auto zeker noodzakelijk. Door de voor- en achterwielophanging van een auto na te stellen bent u onder alle omstandigheden verzekerd van een optimale wegligging en veiligheid.

Lekker rijden

Het goed uitlijnen van een auto is bepalend voor het weggedrag van de auto. Bij Albatros Banden zijn we in staat door middel van sporing de wegligging van uw auto te beïnvloeden. Sporing vindt plaats tijdens het uitlijnen van de auto en zorgt ervoor dat onderstuur en overstuur in bochten tot een minimum beperkt wordt. Bij verschillende auto’s bestaat er naast het nastellen van de voor- en achterwielophanging, ook de mogelijkheid om het camber en caster te verstellen tijdens het uitlijnen van de auto. Dit heeft niet alleen een positief effect op het weggedrag van uw auto. De stand van de wielen is van invloed op het brandstofverbruik en de mate van slijtage van de banden.

Perfect uitlijnen

Voor het optimaal uitlijnen van een auto zijn exacte metingen van belang. Albatros Banden werkt met het Hunter HawkEye Elite uitlijnsysteem. Naast extreme nauwkeurigheid is de toepassing van wiel omklemmende uitlijn-sensoren een groot voordeel van dit uitlijnsysteem. Er hoeven namelijk geen klemmen meer op de velgranden gemonteerd te worden. De grote precisie die we bij het uitlijnen leveren zorgt voor tevreden klanten uit alle delen van de regio IJmuiden. Iets waar wij als bedrijf natuurlijk zeer trots op zijn.

ADAS Kalibratie

De meeste moderne auto’s zijn tegenwoordig ook voorzien van veiligheid systemen zoals onder andere brake assist en adaptive cruise control , na schade dienen deze veiligheid systemen(ADAS) opnieuw te worden gekalibreerd , uiteraard kunnen onze specialisten ook dit voor u in orde maken .

WELKOM:

Dokweg 16
1976 CA IJmuiden

0255-511730

Klik hier

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG T/M VRIJDAG
8.30 tot 12.00 uur – 13.00 tot 17.00 uur

VOLG JIJ ONS AL?

Blijf op de hoogte van Albatrosbanden IJmuiden. Je kunt ons volgen via Facebook en Instagram.

Volg ons op Facebook

© Copyright - Albatros Banden