Professioneel banden vervangen

Banden vervangen

Laat u uw banden verwisselen door zomaar iemand? Of gaat u liever naar een betrouwbare expert? Familiebedrijf Albatros Banden is een gerenommeerde naam in de omgeving van IJmuiden. In onze garage worden versleten banden verwisseld door ervaren monteurs. Het resultaat is direct merkbaar. U kunt na het vervangen van de banden weer snel de weg op en bent verzekerd van perfecte veiligheid, meer rij-gemak en een zuinigere auto.

Alle soorten banden en onderdelen

Naast het vervangen van gewone banden verwisselen wij als Vaco-erkend specialist natuurlijk ook zomerbanden, winterbanden en caravanbanden. We monteren, vervangen en balanceren deze banden ook. Daarnaast kunt u voor de installatie en vervanging van andere essentiële zaken zoals uitlaten, remschijven, wielen, schokdempers, trekhaken en zelfs sneeuwkettingen ook bij ons in IJmuiden terecht.

Banden vervangen: klaar terwijl u wacht

Voor het verwisselen van winter- en zomerbanden raden wij u aan eerst een afspraak te maken. Uw normale banden vervangen wij echter gewoon terwijl u wacht! Zo bent u uw auto nooit meer een hele (mid)dag kwijt met wachten. Onze garage in IJmuiden is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen uit de regio Beverwijk, Haarlem en Zandvoort.

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

© Copyright - Albatros Banden