Specialist in banden uitlijnen

Banden uitlijnen

“Ik wil mijn banden laten uitlijnen” is een misverstand dat wij bijna dagelijks horen. Het zijn namelijk niet de banden die uitgelijnd moeten worden, maar de auto. Het gaat om een afstelling van de wielophanging van uw auto wanneer er over het uitlijnen van banden wordt gesproken. Albatros Banden zorgt er altijd voor dat u met een perfect uitgelijnde auto weg kunt rijden, nadat u een bezoek heeft gebracht aan onze garage in IJmuiden. Als Vaco-erkend specialist zullen wij uw auto nauwkeurig en snel uitlijnen, zodat u ook weer snel de weg op kunt.

Rijden zonder problemen

Voor het uitlijnen van de banden of de auto gebruiken wij speciale meetapparatuur. Na het uitlijnen staan de wielen weer perfect tegenover elkaar, in het goede spoor. Problemen met teveel wrijving, slijtage aan de binnenkant, een afwijking naar links of rechts, of regenwater dat niet goed afgevoerd wordt; al die zaken behoren straks tot het verleden. U rijdt na het uitlijnen van de banden weer veiliger, prettiger en zuiniger. Neem dus nu contact met ons op of kom langs in onze werkplaats in IJmuiden!

Uitlijnen voor iedereen

Al jaren verzorgt bandenspecialist Albatros Banden het uitlijnen voor vele klanten die vanuit de regio langskomen voor het uitlijnen. Onze garage in IJmuiden is niet alleen goed bereikbaar vanuit IJmuiden zelf, ook vanuit Beverwijk en Haarlem bent u in korte tijd bij ons. Wij verzorgen het uitlijnen voor alle soorten wagens en banden, zodat deze weer perfect aan alle specificaties voldoen. Veilig en voordelig! Maakt u voordat u langskomt voor het uitlijnen wel even van tevoren een afspraak?

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

© Copyright - Albatros Banden