Een ruim assortiment velgen

Op onze website vindt u een ruim assortiment velgen. Wij bieden zeer veel mogelijkheden, van budget velgen tot extreem dure velgen. Uiteraard voldoen alle velgen die wij leveren aan de gestelde kwaliteitsnormen.

Wij leveren u graag velgen die goed bij uw auto passen, met de juiste pasvorm en voorzien van een goede laklaag. Wielen die tegen een stootje kunnen en ondanks het grillige Nederlandse klimaat in perfecte staat blijven.

Kijk gerust eens rond in een van onze onderstaande virtuele showrooms. Bent u geïnteresseerd in één van deze velgen? Bestel deze dan direct in onze webshop of contacteer ons voor de mogelijkheden. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via 0255-511730, info@albatrosbanden.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Alcar velgen

Bestel hier velgen van Alcar, AEZ, DOTZ en DEZENT rechtstreeks vanuit onze webshop!

Sportvelgen

Al onze sportvelgen vind je hier. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent in één van deze velgen.

Brock en RC Design velgen

Mocht je geïnteresseerd zijn in velgen van Brock en RC Design, gebruik dan deze configurator. Geïnteresseerd in één van deze velgen? Neem dan contact met ons op.

Montage van de velgen

U kunt er voor kiezen om de velgen af te halen zonder montage, of om ze te laten monteren door Albatros Banden. Bij Albatros Banden verzekeren we u een snelle, veilige en vakkundige montage van de velgen. Daardoor kunt u gegarandeerd vlot en veilig met uw nieuwe, fraaie velgen de weg op! Informeer bij ons naar de mogelijkheden. 

Bang voor velgendieven? Neem een McGard wielslot!

Ook voor top kwaliteit velgsloten van McGard kunt u bij ons terecht. McGard is makkelijk in het gebruik en heeft een speciale sleutel met een oneindig aantal sleutelprofielen, welke door de computer gegenereerd worden. Dit unieke wielslot systeem wordt in Amerika en Duitsland geproduceerd en voldoen in ruime mate aan de eisen van de automobielindustrie. McGard sloten worden momenteel door meer dan 30 automerken wereldwijd toegepast. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact met ons op! 

Ondersteuning nodig? Neem contact met ons op!

Wilt u graag een velg bestellen? Of kunt u juist niet de geschikte velgen vinden? Neem via onderstaand formulier contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Mail ons