Wie is Albatros Banden

Wij, Albatros banden, zijn een Vaco erkende bandenspecialist en een familiebedrijf waar service en kwaliteit  al ruim 40 jaar belangrijk zijn.

Uw banden, uw veiligheid al 40 jaar onze zorg.

Onze eigen  voorraad autobanden, winterbanden, all seasonbanden(4 seizoenen) en motorbanden is een van de grootste van Noord-Holland. Onze klanten komen voornamelijk uit de driehoek IJmuiden, Zaandam, Haarlem. Wij bieden u diverse merken en kwaliteiten, gemonteerd door gecertificeerd personeel.

Ook voor APK, auto onderhoud en reparatie kunt u bij Albatros Banden terecht , wij werken met originele onderdelen van kwaliteit en voeren onderhoud uit volgens fabrieksrichtlijnen van uw auto fabrikant.

autobanden_op_spanning_brengen

Laat uw banden door ons vrijblijvend controleren en op de juiste spanning brengen.

Naast de controle op de juiste spanning van de banden kunt u bij ons ook terecht voor het vullen met Stikstof. Daarnaast is een controle van uw accu ook een van de vele mogelijkheden.

Wij leveren stalen wielen en aluminium sportvelgen van meerdere merken. Onze bandenspecialisten monteren en balanceren autobanden met de modernste apparatuur. De uitlijnspecialisten lossen vrijwel alle onderstel problemen snel en vakkundig voor u op.

Banden monteren wij voor u zonder afspraak. Wij zijn klaar terwijl u wacht.

Uw winterbanden wisselen voor de zomerbanden, maak hiervoor wel een afspraak, zo kunnen wij u, maar ook alle andere klanten vlot helpen.
Ook leveren en monteren wij motorbanden en scooterbanden.

NIEUW nu ook AIRCO service !

Twijfelt u aan de juiste werking van uw airco of stinkt uw auto regelmatig muf en vochtig?
Maak dan eens een afspraak voor de controle van uw airco, ook kunnen wij uw airco-verdamper reinigen en ontsmetten, rijdt u van de zomer weer lekker fris !

image
Accu problemen? Wij hebben bijna alle types op voorraad, montage zonder afspraak.
Motorfiets accu’s zijn net zoals bij auto accu’s uit voorraad leverbaar.

APK ?, dit kunnen wij voor u op afspraak uitvoeren, alleen kunt u hier niet op wachten.

Uitlaten, Remmen, Trekhaken en Schokdempers monteren wij ook terwijl u wacht met een lekker kopje koffie erbij. Echter voeren wij deze werkzaamheden liever uit op afspraak. Dit om lange wachttijden te voorkomen. U kunt uw montage afspraak makkelijk combineren met een bezoek aan het Havenmuseum of bij mooi weer met een van onze leenfietsen de Omgeving verkennen. Een andere optie is natuurlijk een lekker kopje koffie drinken op een terras met een prachtig uitzicht op de pieren van IJmuiden.

WELKOM:

Dokweg 16
1976 CA IJmuiden

0255-511730

Klik hier

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG T/M VRIJDAG
8.30 tot 12.00 uur – 13.00 tot 17.00 uur

VOLG JIJ ONS AL?

Blijf op de hoogte van Albatrosbanden IJmuiden. Je kunt ons volgen via Facebook en Instagram.

Volg ons op Facebook

© Copyright - Albatros Banden