Lekke autoband meteen verholpen

Lekke autoband

Heeft u een lekke autoband? Laat deze repareren door Albatros Banden, een Vaco-erkend bandenbedrijf dat in Noord-Holland bekend staat om zijn voordelige service. De prijzen van onze producten en reparaties verhouden zich goed tot onze snelle, professionele manier van werken. En komt u langs om uw lekke autoband te laten repareren, dan lossen wij dit snel op.

Professionele service voor lekke autobanden
Het repareren van een lekke autoband gebeurt normaliter terwijl u wacht. Zo hoeft u geen dagdeel te besteden aan onze service. Na de reparatie  kunt u weer veilig de weg op . Heeft u een lekke band, dan kunnen wij u het best helpen als u een afspraak heeft gemaakt , uiteraard kan het ook zonder afspraak, echter dan kan de wachttijd in sommige gevallen aanzienlijk langer duren voordat wij een monteur voor u beschikbaar hebben.

Alle soorten autobanden en onderdelen vervangen
Wij bieden u alle mogelijke soorten banden en vele andere producten  denk hierbij aan zomerbanden, winterbanden, caravanbanden of zelfs sneeuwkettingen. Hetzelfde geldt voor belangrijke auto-onderdelen zoals de uitlaat, remschijven, wielen, schokdempers of trekhaak. Auto onderhoud en APK behoren uiteraard ook tot onze werkzaamheden.

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

© Copyright - Albatros Banden