Lekke autoband meteen verholpen

Lekke autoband

Heeft u een lekke autoband? Laat deze vervangen door Albatros Banden, een Vaco-erkend bandenbedrijf dat in Noord-Holland bekend staat om zijn voordelige service. De prijzen van onze producten en reparaties verhouden zich goed tot onze snelle, professionele manier van werken. En komt u langs om uw lekke autoband te laten vervangen, dan lossen wij dit meteen op.

Professionele service voor lekke autobanden
Het vervangen van normale lekke autobanden gebeurt normaliter terwijl u wacht. Zo hoeft u geen dagdeel te besteden aan onze service. Slechts enkele minuten later kunt u weer de weg op en rijdt u door de nieuwe autobanden sneller, zuiniger en veiliger. Heeft u een lekke zomer- of winterband, dan verzoeken wij u om eerst contact op te nemen, zodat wij een afspraak met u kunnen maken.

Alle soorten autobanden en onderdelen vervangen
Naast autobanden bieden wij vele andere banden. Denk hierbij aan zomerbanden, winterbanden, caravanbanden of zelfs sneeuwkettingen. Ook verzorgen wij de professionele montage en vervanging. Hetzelfde geldt voor belangrijke auto-onderdelen zoals de uitlaat, remschijven, wielen, schokdempers of trekhaak.

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

© Copyright - Albatros Banden