Professioneel uw auto uitlijnen

Auto uitlijnen

Het is verstandig om uw auto goed te laten uitlijnen. Verschillende oorzaken zorgen namelijk voor problemen. Zoals wrijving die de banden scheef laten lopen, of aanpassingen aan de auto, zoals de vervanging van fuseekogels, veren en schokdempers. Dan kan het gebeuren dat uw auto naar een bepaalde richting uitwijkt, dat u hierdoor niet meer prettig rijdt, of dat uw banden te snel verslijten tgv een foutieve sporing, Kom daarom naar Albatros Banden, waar wij uw auto weer perfect uitlijnen. Hiervoor gebruiken wij speciale meetapparatuur waardoor uw wielen weer perfect ten opzichte van elkaar komen te staan; in het goede spoor. Dit is een zeer korte en betaalbare service.

Professioneel banden uitlijnen van alle auto’s
Als specialist is Albatros Banden vooral trots op haar brede klantenkring. Vanuit heel Noord-Holland bezoeken automobilisten onze werkplaats in IJmuiden, voor het uitlijnen van uiteenlopende soorten auto’s.  Dankzij onze ervaring en efficiëntie gebeurt het uitlijnen goed en snel. Hiermee heeft Albatros Banden de perfecte combinatie bereikt tussen voordeligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

De meeste moderne auto’s zijn tegenwoordig ook voorzien van veiligheid systemen zoals onder andere brake assist en adaptive cruise control , na schade dienen deze veiligheid systemen(ADAS) opnieuw te worden gekalibreerd , uiteraard kunnen onze specialisten ook dit voor u in orde maken .

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

WELKOM:

Dokweg 16
1976 CA IJmuiden

0255-511730

Klik hier

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG T/M VRIJDAG
8.30 tot 12.00 uur – 13.00 tot 17.00 uur

VOLG JIJ ONS AL?

Blijf op de hoogte van Albatrosbanden IJmuiden. Je kunt ons volgen via Facebook en Instagram.

Volg ons op Facebook

© Copyright - Albatros Banden