Hoogwaardige sneeuwkettingen kopen

Steeds meer Nederlanders gaan met de auto naar de wintersport. Sneeuwkettingen behoren tot de accessoires die dan onmisbaar zijn. Alleen winterbanden zijn niet voldoende. Belangrijk bij het kopen van sneeuwkettingen is het gebruiksgemak van de ketting. Voor de meeste mensen moet een ketting makkelijk te monteren zijn, zodat ze weer snel op weg kunnen naar de plaats van bestemming.

sneeuwkettingen kopen

De beste merken

In IJmuiden kunt u bij Albatros Banden passende sneeuwkettingen kopen. Wij leveren uit voorraad Pewag en Weissenfels sneeuwkettingen voor bijna alle autotypes en bandenmaten. Daarnaast kunt u ook voor de levering van het Maggi Trak snelmontagesysteem bij ons terecht. Een oplossing wanneer de ruimte achter het wiel te klein is en u misschien anders geen passende sneeuwkettingen kunt kopen. Naast het verkopen van sneeuwkettingen, verhuren we bij Albatros Banden ook sneeuwkettingen in vele maten en uitvoeringen.

Let op: in niet alle gevallen is het gebruik van sneeuwkettingen op uw auto mogelijk of toegestaan. Informeer tijdig wat er wel en niet op uw auto mogelijk is. Ook is de Autosock (en soortgelijke modellen) geen vervanging voor de sneeuwkettingen in Oostenrijk en Zwitserland. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en vereisten.

Sneeuwkettingen kopen bij een expert

Albatros Banden is gemakkelijk bereikbaar vanuit IJmuiden, Haarlem en Beverwijk. Gaat u op wintersport en wilt u sneeuwkettingen kopen of huren? Wij adviseren en helpen u graag verder. Onze deskundige medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Kom vrijblijvend langs in IJmuiden.

© Copyright - Albatros Banden