APK in Haarlem

Maak online of telefonisch een afspraak voor de volgende APK keuring voor jouw auto.

We zijn een familiebedrijf dat sinds 1971 gespecialiseerd is in autobanden, remmen, accu’s en alles wat met de auto te maken heeft. Dat betekent dat we de APK keuring nabij Haarlem vlot, vakkundig en volgens de richtlijnen van de RDW uitvoeren.

Wat wordt er gekeurd?

Tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK) voor de auto letten we op drie onderdelen:

  • Verkeersveiligheid
    Het is belangrijk dat jouw auto veilig is. Daarom controleren we volgens de richtlijnen van de RDW de remmen, de wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en de carrosserie van de auto.
  • Het milieu
    We controleren de uitstoot van uitlaatgassen, om vast te stellen of dit (nog) binnen de normen valt.
  • Registratie
    We controleren de kilometerstand, het voertuigbewijs, het identificatienummer en de gebruikte brandstof.

Let op: sinds 20 mei 2018 gelden een aantal nieuwe richtlijnen voor de APK keuring. We controleren daarom ook op het overmatig lekken van vloeistoffen (uitgezonderd water) en de werking van controlesystemen zoals voor airbags, gordelspanners, bandenspanning, (elektronische) stuurbekrachtiging en remsystemen voor stabiliteit en anti-blokkeren.

APK Haarlem

APK keuring in Haarlem

Moet je jouw auto APK laten keuren? Dat kan in de buurt van Haarlem bij ons in de garage. Plan de keuring op tijd bij ons in, dan zorgen we ervoor dat we de APK doen voordat de oude verloopt. Je weet dan zeker dat je de auto zonder problemen kunt blijven rijden, netjes volgens de regels en richtlijnen die de RDW daardoor stelt.

Uiteraard geven we je vooraf aan wat de APK in Haarlem zal kosten, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. En komen we eventuele mankementen tegen? We nemen contact met je op om te bespreken wat er aan de hand is. Pas na jouw akkoord voeren we de werkzaamheden uit of vervangen we de onderdelen waar het om gaat.

APK in Haarlem

Zoek je een vlotte, voordelige en vakkundige APK in Haarlem? Wij voeren de keuring op tijd voor je uit. Maak online of telefonisch je afspraak, dan plannen we het voor je in. Met onze APK keuring in Haarlem weet je zeker dat jouw auto weer voldoet aan alle eisen voor veiligheid, het milieu en de registratie. Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem.

Op een APK kan niet gewacht worden, de auto dient ’s morgens gebracht te worden en kan ’s middags weer opgehaald worden nadat je bericht hebt gekregen dat de auto apk afgemeld is.

Heeft u geen tijd om naar ons toe te rijden, dan bieden wij de mogelijkheid om op afspraak uw auto in Haarlem op te halen en weer terug te brengen.

© Copyright - Albatros Banden