Snel olie verversen in IJmuiden

Uw auto heeft olie nodig om soepel te blijven lopen. Het is daarom van belang regelmatig uw oliepeil te controleren en indien nodig de olie te bij te vullen. Albatros Banden in IJmuiden adviseert u over het gebruik van de juiste olie en kan indien nodig snel uw olie verversen. Klaar terwijl u wacht!

Werk voor professionals

Het verversen van olie gebeurt bij Albatros Banden altijd bij een kleine beurt. Het behoort tot een van de standaard handelingen. Wij vervangen tijdens deze kleine beurt ook het oliefilter. Zo weet u zeker dat uw motor goed gesmeerd is en soepel kan blijven lopen.

Het vervangen van de olie , gebeurt bij ons in IJmuiden door ervaren en deskundige medewerkers. Zij behoeden u voor grotere problemen en zorgen dat u snel en veilig de weg weer op kunt. Het verversen van olie voeren we uiteraard ook uit buiten een kleine beurt om. Heeft u geconstateerd dat uw oliepeil te laag is? Kom dan gerust bij ons langs. Wij helpen u graag bij het verversen van de olie.

Het adres voor de hele regio

Ook vanuit Beverwijk en Haarlem kunt u bij Albatros Banden terecht voor het verversen van de olie in uw auto.

Wij vervangen volgens de specificatie van de auto fabrikant uw olie en uw olie filter, wilt u vooraf een prijsopgave bel dan met onze receptie  0255-511730 zij kunnen u aan de hand van uw kenteken informeren.

WELKOM:

Dokweg 16
1976 CA IJmuiden

0255-511730

Klik hier

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG T/M VRIJDAG
8.30 tot 12.00 uur – 13.00 tot 17.00 uur

VOLG JIJ ONS AL?

Blijf op de hoogte van Albatrosbanden IJmuiden. Je kunt ons volgen via Facebook en Instagram.

Volg ons op Facebook

© Copyright - Albatros Banden