Schitterende sportvelgen

sportvelgen

Bent u op zoek naar aluminium sportvelgen die perfect bij uw auto passen? Ga dan naar Albatros Banden in IJmuiden. Wij bieden een even groot, als divers assortiment met prachtige producten. U zult dan ook zeker de aluminium sportvelgen vinden die passen bij uw specifieke merk, kleur en stijl auto. Gaat u voor gekleurde sportvelgen in lichtmetaal, donker, mat of glanzend? Wij hebben ze allemaal. Net als de veelgeprezen velgsloten van McGard. Absolute topkwaliteit.

Waarom kopen bij Albatros Banden?

Wij bieden u een ruime keus bij het kopen van aluminium sportvelgen en wielen. Onze sportvelgen zijn niet perse de goedkoopste, omdat we ons vooral richten op kwaliteit. De sportvelgen moeten allereerst voldoen aan hoge standaarden. Liever leveren wij u producten die wel mooi blijven, met de juiste pasvorm en een goede laklaag. Aluminium sportvelgen die recht doen aan uw auto en tegen een stootje kunnen.

Albatros Banden: de sportvelgen en bandenspecialist

Albatros banden is een Vaco-erkend familiebedrijf in IJmuiden waar service en kwaliteit al meer dan 40 jaar hand in hand gaan. Wij hebben in Noord-Holland de grootste voorraad autobanden, wat ons tot de voornaamste specialist in de omgeving maakt. Bezoek ons vanuit Beverwijk, Haarlem of IJmuiden of neem contact met ons op voor meer informatie over nieuwe sportvelgen.

Bekijk ook eens ons gehele assortiment velgen. 

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

© Copyright - Albatros Banden