Autobanden vervangen

Professioneel autobanden vervangen

Autobanden vervangen

Wilt u uw autobanden vervangen? Zijn deze versleten of heeft u winter- of zomerbanden nodig? Laat deze dan vervangen door Albatros Banden, een Vaco erkend bandenbedrijf dat als familiebedrijf bekend staat om zijn voordelige service in Noord-Holland. Onze prijzen zijn bescheiden, ondanks onze snelle, professionele manier van werken. Kom langs om uw autobanden te laten vervangen, of neem voor antwoord op uw vragen nu contact met ons op.

Autobanden vervangen terwijl u wacht
Wij vervangen normale autobanden terwijl u wacht. Zo hoeft u geen hele dag te besteden aan deze service, maar kunt u  enkele minuten na het vervangen weer de weg op, met nieuwe autobanden die u weer sneller, prettiger, veiliger en zuiniger laten rijden. Voor het wisselen van uw  winterbanden en zomerbanden vragen wij u echter eerst contact op te nemen voor een afspraak.

Alle soorten autobanden en onderdelen vervangen
Naast gewone autobanden bieden wij u verschillende producten, zoals winter- en zomerbanden, caravanbanden aluminium en stalen wielen  en zelfs sneeuwkettingen. Ook verzorgen wij met dezelfde aandacht en professionaliteit de montage en vervanging van andere essentiële onderdelen, zoals uitlaten, trekhaken, schokdempers, remschijven, wielen en nog veel meer. Ook lijnen wij auto’s uit.

Neem vandaag nog contact op

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

© Copyright - Albatros Banden