Koppeling vervangen tegen geringe kosten

Wanneer uw auto slecht schakelt, het koppelen moeizamer gaat of de auto niet meer goed versnelt, kan het zijn dat de koppeling vervangen moet worden. Schakel hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in dat alles weet van auto’s. Albatros Banden in IJmuiden beschikt over 40 jaar ervaring en kan uw koppeling vervangen tegen geringe kosten. Wij beschikken over een ruime voorraad materialen en werken enkel met deskundige werknemers. Het vervangen van een koppeling gebeurt bij ons snel en voor een scherpe prijs.

Voorkom hoge kosten

De koppeling van een auto zorgt voor de verbinding tussen de motor en de versnellingsbak. Omdat het een bewegend onderdeel van de auto is, is de koppeling gevoelig voor slijtage. Is de koppeling echt versleten, dan moet hij vervangen worden. Wanneer dat exact is, hangt af van het gereden aantal kilometers en uw rijstijl. Twijfelt u over de goede werking van de koppeling? Wacht dan niet te lang om hulp in te schakelen. Het te lang wachten bij het vervangen van de koppeling kan tot hoge kosten leiden. Bent u er op tijd bij, dan kunnen ergere problemen voorkomen worden.

Koppeling vervangen?

Albatros Banden kan koppelingen vervangen tegen geringe kosten. Wat de exacte kosten zijn is niet op voorhand te zeggen. Dit hangt af van het merk auto en de mate van slijtage. Wij controleren de staat van de koppeling zowel bij een grote, als bij een kleine beurt aan uw auto. Ondervindt u buiten de beurten om problemen met de koppeling? Aarzel dan niet om onze hulp in te schakelen en voorkom hogere kosten. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Beverwijk, Haarlem en IJmuiden zelf

Like ons op facebook!

© Copyright - Albatros Banden