Gespecialiseerde auto-accuservice

Heeft u accuproblemen en zoekt u daarom naar een professionele auto-accuservice? Bezoek dan Albatros Banden in IJmuiden, waar wij haast alle soorten accu’s voor u op voorraad hebben. Onze accuservice staat voor een snelle, voordelige controle en montage. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken; het wordt in orde gemaakt terwijl u wacht.

Auto-accuservice en verkoop
De auto-accuservice van Albatros Banden voorziet in de levering, installatie en inspectie van alle soorten accu’s voor personenauto’s, bedrijfsvoertuigen, motorfietsen en recreatieve vervoersmiddelen. Zelfs de speciale Amerikaanse accu met accu-pool aan de zijkant is direct leverbaar uit voorraad. Zo leveren wij merken zoals Global, Varta, Yuasa, Vmf en Wilco.

Betrouwbare auto-accuservice
Albatros Banden heeft een 40 jarige historie. Als familiebedrijf en Vaco-erkend bandenspecialist leveren wij uiteenlopende diensten en producten voor auto’s, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Om onze kwaliteit  en (accu)service verder te ondersteunen zijn wij lid van de ‘Firststop Bandenspecialisten’. Met onze eigen  voorraad accu’s, autobanden en andere producten van diverse merken zijn wij de voornaamste specialist van Noord-Holland.

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

WELKOM:

Dokweg 16
1976 CA IJmuiden

0255-511730

Klik hier

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG T/M VRIJDAG
8.30 tot 12.00 uur – 13.00 tot 17.00 uur

VOLG JIJ ONS AL?

Blijf op de hoogte van Albatrosbanden IJmuiden. Je kunt ons volgen via Facebook en Instagram.

Volg ons op Facebook

© Copyright - Albatros Banden