Monaco Wheels, enjoy the ride!

Mooie lichtmetalen velgen die ontworpen zijn door topontwerpers? Het ruime assortiment Monaco Wheels biedt voor ieder wat wils. De moderne ontwerpen met een unieke uitstraling en identiteit zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren aluminium. Hierdoor komen ze zowel op moderne, als meer klassieke auto’s goed tot hun recht.

40 jaar vakmanschap

Albatros Banden in IJmuiden is een betrouwbaar leverancier en montagepartner van Monaco Wheels. Wie kiest voor een van de fraaie velgen uit ons assortiment, is verzekerd van een deskundige en snelle montage. Wij werken enkel met echte professionals en beschikken over meer dan 40 jaar aan ervaring. Als familiebedrijf uit IJmuiden zijn we erop gericht kwaliteit te leveren aan alle inwoners uit de regio. Van Beverwijk en Haarlem, tot Zandvoort en IJmuiden. Iedereen kan bij ons terecht voor de mooiste Monaco Wheels!

Monaco Wheels kopen

Monaco Wheels voldoen aan de laatste trends en geven iedere auto een mooie frisse look. Wie bij Albatros Banden een set Monaco Wheels aanschaft, is verzekerd van optimale service. Wij adviseren u over de verschillende uitvoeringen en monteren desgewenst de velgen op uw auto. Snel, vakkundig en voordelig!

Neem vandaag nog contact op!

6 + 2 = ?

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

Like ons op facebook!

© Copyright - Albatros Banden