Voordelig uw schokdemper vervangen

Schokdemper vervangen

Is het tijd om uw schokdemper te vervangen? Dit onopvallende onderdeel in de auto kan voor grote problemen zorgen. Waarschijnlijk heeft u al gemerkt dat de remweg steeds langer wordt en de wegligging van uw auto verslechterd is. Gelukkig kunt u bij Albatros Banden in IJmuiden terecht om uw schokdempers te laten vervangen. Wij zijn een Vaco-erkend bedrijf dat de hoogste kwaliteit service en onderdelen levert aan talloze klanten in de regio IJmuiden, Beverwijk en Haarlem.

Snel en voordelig uw schokdemper vervangen

Bij Albatros Banden begrijpen we dat u voor het vervangen van een schokdemper niet een hele dag wilt uittrekken. We bieden u daarom een snelle service, zodat u slechts een minimale tijd hoeft te wachten op het vervangen van uw schokdempers. Omdat u bij ons ook profiteert van bescheiden prijzen voor het vervangen van uw schokdemper, kunt u snel en voordelig weer de weg op. Met een auto die veilig is en perfect reageert en aanvoelt.

Alle reparaties

Onze ervaren monteurs zijn in alle soorten werkzaamheden gespecialiseerd. U kunt bij ons naast het vervangen van schokdempers ook terecht voor het vervangen en installeren van wielen, trekhaken, banden en al het andere dat belangrijk is voor uw veiligheid, uw rijbeleving en de apk-keuring. Kom dus snel langs in IJmuiden voor het vervangen van uw schokdempers of neem contact met ons op voor meer informatie.

“Wij zijn gevestigd in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en Hoofddorp”.

WELKOM:

Dokweg 16
1976 CA IJmuiden

0255-511730

Klik hier

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG T/M VRIJDAG
8.30 tot 12.00 uur – 13.00 tot 17.00 uur

VOLG JIJ ONS AL?

Blijf op de hoogte van Albatrosbanden IJmuiden. Je kunt ons volgen via Facebook en Instagram.

Volg ons op Facebook

© Copyright - Albatros Banden